Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Villa Lidköping lånar ut talang och förlänger med rutinerad försvarare: "Viktig pusselbit"

Villa/Lidköping lånar ut talangen William Arvidsson. Samtidigt förlänger klubben med rutinerade Martin Andreasson. – Det här är startskottet för genomgången av kontrakt inför kommande säsonger, säger klubbchefen Jonas "Sparris" Johansson i ett pressmeddelande.

13 omgångar är spelade av Elitserien i bandy och Villa Lidköping är med sina 22 inspelade poäng tabelltvåa.

Nu står det klart att Villa-talangen William Arvidsson lånas ut till IFK Motala fram till att övergångsfönstret stänger.

– Motala lider just nu av skador i sin trupp och hade behov att fylla på med spelare, det gav en bra möjlighet för William att på kort tid få möjlighet till ett stort antal matcher, säger klubbchef Jonas Johansson.

Samtidigt förlänger VIlla med den rutinerade försvararen Martin Andreasson. Han har skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben.

– Det här är startskottet för genomgången av kontrakt inför kommande säsonger. Vi är med andra ord väldigt glada att Martin valt att signera ett nytt kontrakt. Vårt spel bygger ju på en stabil defensiv och det är ju en grundbult i vårt spel, att alla arbetar hårt defensivt, säger Johansson.