Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vedumslyftarna slogs om medaljer på SM

Vedums AIS hade tre deltagare på SM – och alla var med i medaljstriden.

Årets klassiska styrkelyft och bänkpress-SM har avgjorts under SM-veckan i Malmö.

Vedums AIS styrkelyft hade tre deltagare på plats. Först ut var Yulong Li som är förstaårsjunior och nu fick tampas med senioreliten på ett SM för första gången. Yulong knep en fjärdeplats i hårda 83 kg klassen och han tog ett personligt rekord i knäböj på 257,5 kg och var med in i sista marklyftet i kampen om medaljerna.

Malin Carlsson tävlade på lördagen i klass 47 kg. Malin som mestadels tävlat i utrustad styrkelyft och var lite sliten gick in och säkrade ett silver.

På söndagen var det bänkpress och Mattias Johansson tävlade i klass 120. Han satte 200 kg i sitt sista lyft vilket gav honom en fin fjärde plats i klassen.

Nästa gång det går ett SM i styrkelyft så avgörs det i Vedum och Vedumhallen 6-8 december. Då i utrustad styrkelyft och bänkpress, för senior, ungdom, junior och veteran.

LÄS OCKSÅ: VM-medaljer till Vedumslyftare – som slog rekord