Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Veckans mest lästa

En bil stals från en bilfirma. En krögare åtalas för att ha gett en ung kvinna ett sexkontrakt och det växande slukhålet som ingen vill ta ansvar för var veckans mest lästa på webben.

1) Bil stulen från bilfirma i Skövde – polisen vädjar om hjälp

En man satte sig i en av bilfirmans bilar och körde iväg efter tidigare provkörning. Polisen söker efter den försvunna bilen.

2) Krögare gav ung kvinna sexkontrakt

Den före detta Skövdekrögaren gav en ung tjej i personalen ett kontrakt där hon skulle ge sitt samtycke till sex. Nu åtalas mannen för sexuellt ofredande vid Skövde tingsrätt.

3) Växande slukhål oroar - tomtägaren: ”Ingen vill ta ansvar för problemet”

Utvecklingen i parets trädgård inspekteras varje dag, men kommunen anser inte i dagsläget att det är deras sak så länge det inte utvidgar sig till gatan.

4) Familjen vaknade – skrämde iväg inbrottstjuven

Vid tvåtiden under natten mellan onsdagen och torsdagen väcktes familjen av sin hund. De märkte då att någon rörde sig inne i huset.

5) Okänd man upptäcktes på tåg – identifierad efter fyra timmar

En äldre man som inte kunde kommunicera och som saknade identitetshandlingar fick gå av ett tåg i Skövde på lördag förmiddag. I drygt fyra timmar arbetade polisen med att försöka ta reda på vem mannen var.