Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vara konserthus ställer in alla konserter och föreställningar

 
Coronaviruset 2020
Visa alla artiklar

På onsdagen kom beskedet - Vara konserthus ställer in all publik verksamhet med omedelbar verkan och fram till den 13 april. Alla evenemang kommer att flyttas fram eller ställas in.

Beslutet togs vid ett extrainsatt styrelsemöte under tisdagskvällen och baserar sig på en riskanalys som genomförts.

– Redan nu är de flesta av våra arrangemang under mars inställda eller flyttade. Styrelsen var därför enig om att denna åtgärd är naturlig i rådande samhällssituation. Många av våra kollegor i branschen gör på samma sätt”, säger Sture Carlsson, styrelseordförande i Vara konserthus i ett pressmeddelande.

– Vi är säkra på att vi kommer att få förståelse för vårt beslut bland våra många trogna gäster och arrangörer.

Information om inställda och flyttade arrangemang finns på konserthusets hemsida. Alla som köpt biljett kommer att bli kontaktade via mail eller sms, och i vissa fall telefonsamtal, med besked om vad som gäller för respektive föreställning.

– För oss på Vara Konserthus känns det givetvis viktigt att göra det bästa i den situation som nu råder. Det är en fantastisk säsong som vi nu tvingas avbryta men hälsan går före allt, säger Henrik Lillsjö, tf VD, i pressmeddelandet.

– Viktigast är att vi nu tillsammans hjälps åt i situationen som råder!