Bert Karlsson, entreprenör

Jag önskar att jag får klart med Migrationsverket och alla kommuner som inte gör rätt för sig, för det tar för mycket tid och kraft. Sen önskar jag att vi får en handlingskraftig regering, för det behövs nu.

Marianne Blank, årets företagare 2018 i Skara

Jag önskar att vi får vara friska och krya. Alla runt mig och mina kollegor. Sen önskar jag att det går bra för vårt företag. Vi fortsätter renoveringen på hotellet, det går som tåget för oss, frågan är hur mycket mer vi kan öka. Det är också mycket på gång med fastigheterna på Görans fastigheter, även där med renoveringar.

Johanna Toftby, författare

Jag hoppas att mina nära och kära ska må bra och vara friska. Jag hoppas på att få ge ut min andra bok som blir en fortsättning efter den förra. Jag hoppas på att få göra en resa med familjen.

Självklart kommer jag fortsätta med mitt bloggande, det är fantastiskt roligt att jag har så många läsare.

Ida Lindström, äventyrare

2019 kommer innebära nya äventyr och utmaningar för min del. I mars åker jag till Nepal för att bestiga två berg. Det blir något att se fram emot. Utöver det ser jag fram emot att spendera tid med vänner, vandra i Sarek, utvecklas i jobbet och förhoppningsvis hinna koppla av lite emellanåt

Anders Eriksson, enduroförare

Jag hoppas att det blir ett år med en bra mix av allt möjligt, det är så de bästa åren är. Den egna träningen ligger högt upp på listan för att jag ska må bra. Det blir några motionslopp, men jag vet inte exakt vilka än. Kanske Vasaloppet och något motorcykellopp.

Jobbmässigt hoppas jag att det fortsätter vara inspirerande. Jag vill vara kvar i enduron och träffa kunder som jag kan lära köra motorcykel.

Jag vill ha tid att hänga med familjen. Som sagt en bra mix så är jag ganska nöjd.

Erik Ezelius

Erik Ezelius, Tidaholm, riksdagsledamot för Socialdemokraterna

Jag är ju lite part i målet, men jag hoppas att vi ganska snart ska få en socialdemokratiskt ledd regering på plats. Vi vill komma igång och tag i alla utmaningar, fortsätta och satsa på välfärden bland annat. Och sedan hoppas jag att nära och kära och alla jag känner står fria från sjukdomar och olyckor under året.

Ylva Cedin Jakobsson

Ylva Cedin Jakobsson, Tidaholm, färgstark karaktär i realityserien Bilprovningen och folkraceförare

Fred på jorden och så, men för övrigt hoppas jag att det flyter på och allt funkar. Men får jag önska mig något för egen del så hoppas jag på större framgångar i folkracetävlingarna, för 2018 var ett riktigt bottenår vad det gäller den biten. Och vad gäller TV-serien så har jag väl inget jättesug. Det är visserligen roligt att se hur det går till att spela in, men inte så himla roligt att se sig själv i TV-rutan efteråt...