Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Utan deras insats skulle Skara stanna

 
Perspektiv
Visa alla artiklar

Det är morgon. Skara är tyst och Götene likaså, inte många har vaknat. Men på många håll runt om i kommunerna är Kommunals medlemmar igång och jobbar.

Nattpersonalen rapporterar av, bussföraren startar bussen i bussgaraget och vaktmästaren låser upp skolan. Det är ett faktum - utan Kommunals medlemmar skulle både Skara och Götene stanna.

Vi har så många yrkesskickliga proffs i vår förening. Och de jobbar i över 200 olika yrken. Vart och ett lika viktigt för att få samhället att fungera. De finns på plats vid livet start och vid livets slut. Och skjutsar oss däremellan till jobbet, klipper gräsmattan utanför kommunhuset, lagar mat till din dotters förskola, jobbar i simhallen, städar operationssalen, släcker bränder och sköter återvinningscentralen.

För oss är det så viktigt att alla inser det här. Medlemmarna i Kommunal är yrkesskickliga proffs. De förtjänar en bra arbetsmiljö, bra villkor och en lön som matchar det jobb som de utför. Men framförallt – de är oumbärliga för Skara och Götene!

Christina Emanuelsson, ordförande Kommunal Skara-Götene

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel