Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Unge Lundsbrunnskillen ny lagkapten i Villa Lidköping: "Vissa kanske tycker att en lagkapten ska vara äldre"

Lundsbrunnskillen Martin Karlsson är 23 år ung. Trots sin ringa ålder har han utsetts till ny lagkapten i Villa Lidköping. – Det är en hedersam roll och att jag får vara kapten i min moderklubb är förstås stort för mig, säger Martin Karlsson på klubbens hemsida.

Villa Lidköpings förre lagkapten David Karlsson, 38, fick avsluta sin karriär med att vinna SM-guld.

LÄS MER: Villakaptenen slutar på topp: ”Jag är väldigt stolt”

Nu står det klart att den 15 år yngre Lundsbrunnskillen Martin Karlsson, 23, efterträder honom.

– Klart det finns vissa som kanske tycker att en lagkapten ska vara äldre. Men det är inget jag tänker på och jag tror inte de andra i laget tänker så heller. Vi har alltid högt i tak i omklädningsrummet och alla får prata, så jag kommer inte bete mig annorlunda där bara för att jag är kapten, säger Martin Karlsson, som har lärt sig mycket av sin föregångare.

– Jag tycker David har varit en jättebra lagkapten och jag kommer nog försöka efterlikna mycket som han har gjort. Men samtidigt vara mig själv och inte ändra på något, det är ändå därför jag har fått det här uppdraget.