Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

TV: Ny tung skadesmäll – då tröstar Skara HF-profilen sig med bollen

Hälsenan hade just gått av. En ny tung skadesmäll som kan innebära att karriären definitivt är över. Då, mitt i all bedrövelse, visade Alexandra Roos sin kärlek till handbollen. √ Se tv-klippet i spelaren här ovan.

Det var i början av mötet mot GT Söder förra lördagen som olyckan återigen var framme för Skara HF:s 30-åriga högersexa.

Hon fick ledas av planen och följa resten av första halvlek liggande bakom avbytarbänken. Under en timeout syntes hon, med foten i högläge, kasta en boll upp och ner.

– Det var ett sätt för mig att tänka på något annat än smärtan i foten för det gjorde väldigt väldigt ont, men också en tröst för älskar ju att leka med bollar och att leka med en boll kan underhålla mig i flera timmar. Sen i den stunden visste jag ju att jag inte kommer göra det på ett bra tag så tog väl tillfället i akt och sa hej då. Så mycket blandade känslor, säger Alexandra Roos.