Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

TV-debatt: Se politikerna duellera

 
Valet 2018
Visa alla artiklar

Viktoriaskolan, miljö och landsbygd, debattklimatet, parkeringssituationen och framtiden för Seniorkafét var några av de ämnen som avhandlades i SkLT:s andra valdebatt. Se den i sin helhet i TV-klippet.

Valet närmar sig med stormsteg och därför håller Skaraborgs läns tidning i totalt tre debatter med lokalt fokus på Skarapolitiken. Den första debatten med Sverigedemokraterna, Kristdemokraterna, Liberalerna och Vänsterpartiet kan du se här.

I andra debatten, som du nu kan se på, möts Socialdemokraternas Fredrik Nordström, Miljöpartiets Magnus Gunnarsson, Centerpartiets Lars Berg och Moderaternas Ylva Pettersson.

Finalen med alla åtta partier sker inför publik på Djäknescenen den 1 september klockan 13.00. För de som inte har möjlighet att ta sig dit så livesänds den debatten också.