Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Trion stannar i Skara HF – som ser ut att förlänga med fler: "I stort sett klart"

Det står klart att en viktig trio stannar i Skara HF även nästa säsong. Och ytterligare en spelare närmar sig ett förlängt kontrakt med klubben.

Skara HF:s trupp till nästa säsong börjar att ta form på riktigt.

I dagarna blev det klart att mittnian Emma Kiellberg, målvakten Laerke Sörensen och mittsexan Emily Thompson, som samtliga tre kom till SHF inför säsongen, förlänger sina kontrakt med klubben över nästa säsong.

– Jätteviktigt att få dessa spelare kontrakterade minst en säsong till. De är alla utvecklingsbara, säger tränare Magnus Frisk på klubbens hemsida.

Också en fjärde spelare ska vara klar för en fortsättning i Skara HF-tröjan. Högernian Ida Holm, som även hon gör sin första säsong i SHF, berättar för Värmlands Folkblad att det mesta lutar åt att hon stannar.

– Diskussionerna har varit igång sedan jul och det är i stort sett klart att jag blir kvar även nästa år. Det har funkat bra med pendling och skola så jag ser inga hinder med att det även ska gå bra nästa säsong också, säger Ida Holm, som parallellt med handbollen läser till mellanstadielärare vid Karlstads universitet.