Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tjuvar tog sig in genom balkong – stal teknik från lägenhet

Två målsägande hade varit borta från sin lägenhet i Falköping under dagen. När de kom hem upptäckte de att det varit inbrott. – Tjuvarna hade tagit sig in via balkongen, berättar Fredrik Bergström, stationsbefäl vid Lidköpingspolisen.

Det var strax efter klockan sju på söndagskvällen som två personer kom hem till sin lägenhet på Balderstensgatan i Falköping. De gjorde då upptäckten att tjuvar brutit sig in via balkongdörren på bottenplan och sökt igenom bostaden.

– Tjuvarna hade tagit sig in via balkongen och brutit upp dörren. Bostadsinnehavarna hade varit borta under dagen och upptäckte det när de kom hem, säger Fredrik Bergström, stationsbefäl vid Lidköpingspolisen.

Polisen har gjort en brottsplatsundersökning och upprättat en anmälan om grov stöld genom inbrott. Stöldgodset ska vara teknisk utrustning, bland annat läsplattor.