Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tekniska problem för Länsförsäkringar och Apoteket – går inte att hämta digitala recept

Både Länsförsäkringar och Apoteket Hjärtat råkade ut för tekniska problem under tisdagen, då användare inte kunde logga in hos Länsförsäkringar, eller hämta ut recept digitalt från Apotek Hjärtat.

– Vi jobbar för att lösa problemet så snart som möjligt och hänvisar till våra lokala apotek där det går bra att hämta ut recept, stod det på Apoteket Hjärtats hemsida när användare försöker logga in för att hämta sina recept.

För Länsförsäkringar gäller det större delen av hemsidan – besökare kommer endast till en sida med information om att företaget har tekniska problem: ”Tyvärr kan du inte komma åt hela webbplatsen just nu. Vi arbetar på att lösa problemet”.

Apoteket Hjärtat meddelar också att man inte kan hjälpa användare med att lägga beställningar för hem-/ postleverans via telefon eller mail. 

– Alla ärenden hanteras i turordning och det går därför inte snabbare att få svar genom att maila flera gånger, går det att läsa på deras hemsida.

Vid 17.30 var problemet löst och det gick att komma in på sajterna igen.