Här kan du se hela programmet för Riksteatern Skövde.

Programmet innehåller i stort sett allt för alla, oavsett ålder skulle man kunna drista sig att säga.

Det spänner över flera olika genrer och åldrar – från klassiska operor som "Butterfly", "Trollflöjten" och "Nötknäpparen" till helt nya operor som "Dracula" av Victoria Borisova-Ollas och "A Line Up", som inspirerats av 70-talets musikalklassiker "A Chorus Line".

Igenkänningsfaktorn är säkert lika stor för den som går och ser "Electric Banana Band" med Lasse Åberg, Klasse Möllberg och Janne Schaffer, vem minns inte Olyckans sång, Banankontakt eller Zwampen?

Annat som kan överraska är att Finland, som firar 100 år, faktiskt har en stark cirkustradition, den som vill ta del av den kan se "Kinema", ett nycirkuskompani vars scenkonst fångat och förvånat publik världen över. Den här föreställningen innehåller dessutom maffiga videoprojektioner av videokonstnären Kalle Nio.

För att peka på de tvära kast som höstens program innehåller kan föreställningen "Vi som bor här" vara ett exempel. Det är naturskildraren Martin Emtenäs och musikern Stefan Sundström som med sin turnéföreställning tar med publiken på en biologisk mångfald. Här kan också publiken skicka in sina egna natur- och djurbilder till föreställningen.

De som älskar skräckromantik, viktorianskt mode och körsång kan gå och se "Dracula" med Kungliga operan på Digitala studion. En helt nyskriven opera baserad på Bram Stokers klassiska roman från 1897.

Är man sugen på att träffa en kändis kan man gå och se Martin Stenmarck på Stadsteatern och hans och komikern Kristoffer Appelquists verk "Syskonkärlek, räkna med bråk" där Martin delar med sig med glädje, smärta och längtan om hur det är att växa upp med elva syskon.

Vill man veta vad en komiker från Nya Zeeland har för syn på oss svenskar ska man absolut inte missa Al Pitcher och hans "Sverige Syndrome".