Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tack till personalen på Viktoriaskolan

 
Perspektiv
Visa alla artiklar

Jag vill upplysa om alla som inte redan vet vilket otrolig utmaning det är att arbeta i Viktoriaskolan.

Man bär per automatik ansvaret för att ”rätta till” eventuella fel och brister under elevernas tidigare år samt på ett professionellt sätt förbereda eleverna för kommande utmaningar i livet.

När jag som förälder till barn med NPF-diagnos fått förmånen att se mitt barn komma hem ifrån skolan - ha ork och energi över för att t ex. cykla, äta middag med familjen, kliva upp på morgonen, så är det bästa kvittot på hur noggrant och idogt skolan genomfört detta arbete.

Jag vet av erfarenhet att Viktoriaskolan har fantastiska medarbetare och dom kan bokstavligt talat koka soppa på en spik. Skara har inte råd att mista den kompetensen och erfarenheten som finns, tänk på det politiker... Stolt mamma till världens bästa barn som tack vare personalen gått vidare till gymnasiet och är väl förberedda (det tvivlade jag på i 7:an p.g.a. tidigare erfarenheter)

Lycka