Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kortare stopp för tågen mellan Habo och Falköping

Stormen Alfrida ställer till problem i tågtrafiken. Trafikverket meddelar på onsdagsmorgonen att tågtrafiken mellan Habo och Falköping är inställd på grund av rådande väderlek. Vid 07.15-tiden meddelade Trafikverket att stoppet hade hävts.

Stormen som drog in över Västra Götalands- och Jönköpings län under tisdagskvällen gjorde att många träd blåste omkull och en hel del hushåll drabbades ac strömavbrott.

Den kraftiga blåsten består under onsdagsmorgonen och Trafikverket har därför beslutat att ställa in tågen mellan Habo och Falköping. Stoppet beräknas hålla i sig i ett antal timmar. En första preliminär prognos är att trafiken kan komma i gång igen senare på morgonen eller förmiddagen. Resenärer ombeds att kontakta sin reseoperatör för att få information om alternativa avgångar.

Vid 07.15-tiden var felen avhjälpa och tågen kunde börja rulla igen.