Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stina och Sam vann i debuten

Stina Thyr, tävlande för Lidköpings ridklubb, hade en framgångsrik helg på Skultorp PonyCup som hölls på Grevagården i Skövde.

Stina blev placerad med sin ponny Willowfield Sam i alla klasser som de deltog i. På lördagen knep de en femte plats i LB bedömning A:0/A:0. I söndagens LB i bedömning A:0/A:0 blev det vinst. Detta innebar även tredje platsen i cupen LB kat D.

I söndagens sista klass LA bedömning A:0 gick Stina ut som klassens sista startande och rider felfritt med snabbaste tiden av alla, vilket resulterade i vinst.

Detta var debut för Stina och Sam i LA. Stina har själv utbildat sin ponny under de fyra år hon haft honom. Hennes målmedvetna utbildning av sin ponny har verkligen givet resultat.

Det fanns flera Lidköpingsryttare på plats. Selma Krantz kom trea i LB kat b samt tvåa i LB cupen kat b, Madicken Eriksson kom tvåa i LE kat d, Ebba Funke kom sexa i Ld kat c, Julia Dafgård dubbelnolla i LE kat d.