Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stand up-turnén kommer till Skövde

Gör er redo för humor direkt från Göteborg: Nästa vecka kommer nämligen showen ”De é la stand up” till Skövde.

”De é la stand up” är en humorturné som görs av sju olika stand up-komiker från Göteborg. Torsdagen den 26 juli kommer showen till Pitcher’s i Skövde, och de utlovar en rapp show med högt tempo. Varje komiker kommer köra varsitt kortare set, för att sen lämna över till nästa.

Gruppen består av Ludde Samuelsson, Isak Berg, Marcus Thapper, John Gillberg, Isidor Olsbjörk, Hampus Algotsson och Marcus Bengtsson, som i vanliga fall alla uppträder i Göteborg. Turnén gjordes även förra året, men då kom den aldrig till Skövde. När det var dags att välja städer till sommarens shower tyckte gruppen att Skövde kändes som ett bra val.

– Folk är roligare på den här sidan landet, skojar Hampus Algotsson, som är en av komikerna i gruppen. Han tycker också att det finns en bra koppling mellan Skövde och Göteborg, som kan göra att det blir ett större intresse både för publiken och för komikerna.

Showen kommer bestå av mycket nyskrivet material från hela gruppen, och enligt Hampus blir det mycket vardagshumor och igenkänning för publiken. Att det är sju olika komiker ser han som en fördel.

– Vi har ganska mycket bredd, förklarar han, och säger också att det överlag blir rätt så snäll humor.

Gruppen ser fram emot en rolig kväll i Skövde tillsammans med en bra publik.

– Det brukar finnas ett annat sug i städer som inte har så mycket egen stand up, säger Hampus Algotsson.