Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sommarland får sitt första spökhus: "Passar de lite modigare i familjen"

Den 26 oktober öppnar Skara sommarland sitt första halloweenfirande Scary sommarland. Nu går de ut med sin andra och lite rysligare nya Halloweenattraktion, spökhuset GHostel.

Hela tivoliområdet med dess attraktioner håller öppet och parken kommer att tematiseras i Halloweens tecken, där besökarna också kommer att bjudas på två specialanpassade Halloweenattraktioner. Spöktåget är en av dem. Den andra är GHostel, Skara sommarlands första spökhus någonsin, som passar de lite modigare i familjen.

Såhär beskrivs spökhuset:

"En mörk natt för 50 år sedan, slog blixten plötsligt ned i det gamla och slitna vandrarhemmet Hostel utanför Skara. I samma sekund som blixten slog ned försvann alla incheckade gäster och personal spårlöst och ingen har sedan dess satt sin fot innanför vandrarhemmets väggar. Det sägs att deras andar är fast i en annan dimension och i folkmun har man nu börjat kalla vandrarhemmet Hostel för GHostel. Vågar du ge dig in i det hemsökta vandrarhemmets rum och korridorer? Och om du gör det, akta dig för rum nummer 6…"

GHostel är en halloweenattraktion för de lite modigare i familjen och rekommenderas från 7 år. Attraktionen har premiär när Scary Sommarland öppnar den 26 oktober.