Efter några år på Klostergatan 8 i Skara har det än en gång blivit dags för Skaraborgs Läns Tidning att flytta. Den här gången räknar vi med att läsarna ska få se oss stadigvarande på samma adress - fortsatt i centrum.

De nya lokalerna på Marumsgatan som tidigare inrymde klädbutiken Lia in Fashion har under mars månad renoverats och står i dagarna redo för inflyttning. Som alltid vid en flytt uppstår en viss röra och vi hoppas att ni har överseende med det.

Datumet att boka in för er som är nyfikna på våra nya lokaler är 25 april.

Mellan klockan 15-18 håller vi öppet hus och bjuder på en kopp kaffe för de som vill. Självklart snackar vi gärna tidning med dig och tar emot tips om du vill komma med sådana.

För dig som vill lämna kryss till redaktionen så kommer postlådan att sitta utanför redaktionen som vanligt och behöver du hämta en tidning så går det självklart också bra, precis som alltid, men från och med måndag på den nya adressen Marumsgatan 6.

Den 11 april är det också dags att hålla tummarna. Då åker Skararedaktionen till Stockholm och den stora galan Årets dagstidning där vi är en av tre nominerade till priset Årets redaktion. Kanske kan vi då bjuda Skaraborna på en riktig skräll i Mediesverige!

Relaterat till artikeln