Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skaraföretaget rekryterar ny konstruktionschef

Det är ingen lätt uppgift att axla en ny roll i den märkliga tid som råder, men Borga Plåts nya konstruktionschef Daniel Ljus tror starkt på framtiden. – Jag är säker på att jag kommer kunna bidra med mycket, inte minst att kvalitetssäkra och utveckla vårt arbete vidare, säger han.

Hallbyggarkoncernen Borga Plåt får ett nytillskott i form av konstruktionschefen Daniel Ljus som tidigare varit uppdragsansvarig konstruktör på det internationella konsultföretaget WSP.

Förhoppningen är att hans bakgrund inom stålbyggnadskonstruktion och gedigna utbildning ska hjälpa företaget i det fortsatta arbetet med att utveckla arbetsmetoderna inom projekteringsområdet menar arbetschef Mattias Streith.

- Med Daniels utbildning i botten, kompletterat med sin samlade yrkeserfarenhet kommer han vara ett värdefullt tillskott till konstruktionsavdelningen på Borga, säger han.

Även om företaget har sitt huvudkontor i Skara, så sträcker sig verksamheten utanför landets gränser. Något Daniel beskriver som en intressant utmaning.

- Jag ser fram emot att få sätta mig in i Borgas byggsystem för hallar. Jag är säker på att jag kommer kunna bidra med mycket, inte minst att kvalitetssäkra och utveckla vårt arbete vidare. Att dessutom få arbeta med ett team som är utspritt över flera geografiska platser ser jag som en intressant utmaning, säger Daniel som även är certifierad stålkonstruktör.