Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skara KF-åkare tävlade i Ljuskristallen

Under helgen som gick tävlade Ebba Areflykt och Nora Björkman i Ljuskristallen. Främsta Skaratjej blev dock Selma Hellström, tävlandes för Tibro KK.

I helgen som gick tävlade två av Skara KF:s A-åkare i distriktsmästerskapet, Ljuskristallen, i Alingsås. Esther Pedersen missade tävlingen på grund av skada, men Ebba Areflykt och Nora Björkman deltog.

Båda deltog i klassen Ungdom 15 A-flickor. Där kom Areflykt på tionde plats och Björkman på elfte plats. För Areflykt innebar poängen 51.06 ett personbästa.

Vid sidan av Skara KF:s deltagande återfanns ytterligare en Skaratjej på isen. Selma Hellström, tävlandes för Tibro KK, tävlar vanligtvis i elitserien men deltog denna gång i Ungdom 15 A-flickor och slog till med personligt årsbästa på 78,22. Det gav henne en andra plats i tävlingen.

Denna helg åker nio C-åkare till Uddevalla för Uddevallastjärnan. Pedersen liksom nyblivna A-åkaren Ella Essgärde ska tävla i Tibro, precis som B-åkarna Hanna Moberg, Emma Wratt och Meja Samuelsson.