Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skara HF höll kickoff för ungdomsledarna

I söndags arrangerade Skara HF kickoff för föreningens samtliga ungdomsledare. Bland annat innehållande föreläsning och minigolf.

I tryckande sensommarvärme hade Skara HF i söndags kickoff för samtliga ungdomsledare inför säsongen 2019/2020. Arrangörer för denna uppskattade dag var Ungdomsgruppen som består av Lena Berthou, Catharina Skogh och Christer Widegren.

Det var god uppslutning med 25 ledare fördelade på alla elva ungdomslag från Juniorer (F-18) ner till F-7. Eftermiddagen inleddes med en intressant föreläsning från A-lagstränaren Magnus Frisk i ämnet ”Ledarskap – utmaningar och erfarenheter”. Därefter tid för god fika innan Ungdomsgruppen och vice ordförande i styrelsen, Eva Grehag, informerade lite om kommande säsong.

Efter detta var det dags för prestigefylld Äventyrsgolf på Jula Hotell & Konferens innan dagen avslutades med mat och prisutdelning. Hans Engesvik segrade i Äventyrsgolfen med Christer Widegren som god tvåa medan Sanne Andersson knep tredjeplatsen.

Under säsongen kommer Ungdomsgruppen arrangera ytterligare träffar där ledare i staben runt A-laget föreläser. Det är även ungdomsledarmöten inplanerade under hösten där aktuella ämnen och frågor tas upp.

Läs också: Berndtsson öppen för en fortsättning: "Hoppas att något kan bli klart"

Läs också: Förändringar i SHE – så påverkas lagen