Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skara HF bryter kontraktet med Efraimsson – öppnar för Roos

Linnea Efraimsson kommer inte att spela för Skara HF kommande säsong. Via sin hemsida meddelar klubben att de brutit kontraktet med Efraimsson. I stället för klubben en dialog med Alexandra Roos om en återkomst.

Linnea Efraimssons tid som Skara HF-spelare blev kortvarig. I form av Skara HF:s första värvning för den här säsongen bryter hon och klubben nu kontraktet knappa tre månader sedan det skrevs på.

– Vi har ömsesidigt kommit överens om att stryka övergångshandlingarna, säger Skara HF:s tränare Magnus Frisk till klubbens hemsida.

Anledningen är att Efraimsson ska börja plugga i Stockholm. När kontraktet skrevs i maj var tanken att hon skulle plugga i Skövde, men de planerna har alltså nu förändrats.

I stället öppnar Skara HF för en återkomst för Alexandra Roos. Den 30-åriga finländskan meddelade i april att hon avslutade karriären på grund av sina återkommande knäproblem, men kan nu alltså vara aktuell för spel ändå.

– Vi för en dialog med ”Alex”. Vi får se vad det leder till. Hon gjorde ju en utmärkt fjolårssäsong innan skadan och går nu i gång med träningen denna vecka, säger Frisk.

Läs också: Spelarkarriären över för Alexandra Roos: "Mest hjärtskärande jag varit med om"