Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skara filmfestival ställs in: "Vi hoppas att vi ses igen år 2021"

På grund av regeringens skärpta regler gällande allmänna sammankomster så väljer Grand bio i Skara att ställa in Skara filmfestival i år.

Festivalen skulle ha hållits den mellan den 19-25 november.

– Alla som köpt biljetter kan lösa in dem på Grand - eller byta biljetterna mot presentkort, säger de i ett uttalande.  

Några av filmerna från festivalen kommer att visas på Grand, eftersom Svenska Bios personal finns på plats för att återlösa biljetter. Tider och priser för dessa filmer är oförändrade. Tiderna för de som vill lösa in biljetter går att hitta på biografens webb.

– Skara filmfestival vill tacka alla som stödjer filmfestivalen genom biljettköp, funktionärsuppdrag, annonser i häftet och genom glada tillrop. Det är jättetråkigt att det inte blir någon filmfestival i år – men vi hoppas att vi ses igen år 2021! skriver de i ett pressutskick.

Även om filmfestivalen nu får ställa sin så kommer Grand bio fortsatt att ha öppet på ett coronasäkrat vis. I dagsläget för max 50 personer i publiken, men från den 24 november visas filmer för max 8 personer i salongen.