Det var ett skadeskjutet Ardala GoIF som kom till spel borta mot Tidaholms G&IF på fredagskvällen. Laget fick klara sig utan bröderna Viktor och Edvin Berntsson, som var avstängda efter att ha visats ut i måndagens förlustmatch mot Skoftebyns IF.

– Jag är inte jätteglad på domaren. Vi får två röda kort och ett mål bortdömt. Vi har väl två helt olika bedömningar av situationerna, men det är klart det är jättetufft. Framför allt är det tufft att tappa Edvin och Viktor nästa match nu när alla poäng är så otroligt viktiga, sade Oskar Jansson till tidningen efter den tunga förlusten.

Tappen blev som befarat mycket kostsamma.

Prekärt läge

Senast lagen möttes, i maj, vann Ardala klart med 4–1. I fredagens returmöte var det Tidaholms G&IF för hela slanten. Hemmalagets Max Persson var glödhet och sköt tre mål, ställningen var 3–0 efter 45 spelade minuter, och i när slutsignalen ljöd stod det 5–0 på matchklockan.

Bild 1 av 3 Ardalamålvakten Kristoffer Sundén svarade för flera fina räddningar och var, trots de fem insläppta målen, en av gästernas bättre spelare.

– I dag kör vi över Ardala fullständigt. Vi är bättre överallt, spelförande och skapar ju utan tvekan mest framåt, sammanfattade hemmamålvakten Viktor Strandh efter matchen.

Förlusten var Ardalas andra raka och laget är kvar som tabelljumbo i division 3 mellersta Götaland. I nästa omgång, som spelas nästa lördag, tar GoIF emot överlägsna serieledaren Ahalfors IF på Ardala IP.

TV/BILDEXTRA: Se Ardalas mål och 50 bilder från händelserika mötet med Skoftebyn