22 kommuner från Västra Götaland, Jönköpings och Örebro län hade i år hörsammat inbjudan till landets största drogfria skolavslutning.

– Det bästa med allt det här är att se att ungdomarna har så roligt utan alkohol, tycker Kjell Johansson i arrangörsstaben. Vi brukar inte ha en enda incident under den här skolavslutningen.
Sista natten med gänget har blivit en tradition i Skandinaviens största vattenpark.
I fredags var också vädret varit till sin fördel.
Det regnade inte och solen tittadet fram med jämna mellanrum.
Det gjordet att många elever testade badet och övriga vattenattraktioner under skolavslutningen som pågick till 01.00 Speciellt populär var årets nya vattenattraktion, Big Drop. Den är unik i sitt slag. Banans längd med fallhöjd ligger på 21 meter och gör den till Europas högsta vattenfrittfall med fallucka.
En annan populär åkattraktionen var Tranan och en färd med tåget, dit det var stora köer.
Under kvällens lopp gen omfördes också karaoketävling, disko och uppträdande av lokala band . Det hölls även en trekampstävling mellan varje kommun.
En fin segerpokal stod på spel.
Det visades också film på storbild på motorstadion.
Varje elev i de olika kommunerna hade sina speciella färger på t-shirts märkta med "Sista natten med gänget”.
– I kväll ska vi ha kul, få se vad vi hittar på, säger Kim Ferm, Emma Bromander och Felicia Lundberg på Hökensåsskolan i Tidaholm. Roligt att träffa så många jämnåriga.
Skaraeleverna på Teglaskolan och Djäkneskolan var svårast att hitta på nöjesparken. De flesta hade nämligen ingen färgglad t-shirt på sig.
– Vi har roligt ändå, påpekar Oliver Pettersson, Filip Jonsson och Jonas Peinert på Teglaskolan.

För många blev fredagskvällen ett minne för livet.