Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sissela Kyle kommer till Skövde

I vår tar Sissela Kyle sin nya föreställning ”Etta på listan!” på turné, skriver CS Nöje i ett pressmeddelande. I mars görs ett turnéstopp i Skövde.

“Etta på listan!” hade premiär i torsdags och spelas i höst i Stockholm och Göteborg. Men redan nu är det klart att hon tar ut föreställningen till övriga landet med start i februari.

– Jag skämtar och talar allvar om sånt jag funderat på, till exempel sex, sprit och samtalstonen på nätet, säger Sissela Kyle i pressmeddelandet.

I "Etta på listan!”, berättar hon om sin besatthet av att göra listor, bjuder på sång, dans, en kavalkad av Göteborgshumor och andra ämnen som ligger henne varmt om hjärtat.

– Det övergripande temat är min känsla av tidlöshet och min gränslösa kärlek till festliga fruntimmer, säger Sissela Kyle.

På scenen medverkar även multi-musikern Sara Niklasson, manus har Sissela Kyle skrivit tillsammans med Calle Norlén och för regi svarar Emma Bucht. Biljetterna är redan släppta och den 27 mars kommer föreställningen till Skövde Stadsteater.