Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sils IF byter tränare: "Beslutet är ömsesidigt"

Jens Antonsson tog över som tränare för Sils IF inför det här året. Tillsammans med Thord Brand ledde de damlaget till en sjundeplats. Men nu går duon och Göteneklubben skilda vägar.

"Fotbollssektionen och styrelsen vill tacka Jens Antonsson och Thord Brand för ett resultatmässigt starkt år där man säkrat kontraktet i division 2 norra Götaland med god marginal. Beslutet är ömsesidigt och bör inte ses som en abnormitet då både Jens och Thord satt på ett 1-årskontrakt utan option till förlängning. Därmed avslutas anställningarna naturligt och samtliga parter gör det med en god relation i bagaget", skriver Sils IF på sin hemsida.

Återstår att se vem som tar över.

"Fotbollssektionen har sedan man fick reda på beslutet börjat lägga fram kandidater inför kommande säsong. Arbetet att hitta ersättare är i full gång och man hoppas kunna presentera en ny ledarstab inom kommande veckor", skriver klubben vidare på hemsidan.

Sil avslutade säsongen i lördags med en 0–6-förlust hemma mot Råda.

2018 tränade Jens Antonsson Skara FC:s damlag. Dessförinnan var han i Råda BK. I Sil tog han över efter Michael Möller.

LÄS OCKSÅ: Skaratränare hoppade av – efter hot från förälder