Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Scary Sommarland kommer tillbaka 2020

Över 7 000 besökare kom för att fira Halloween på Scary Sommarland för första året någonsin. Nu avslöjar nöjesparken att halloweensatsningen kommer tillbaka 2020.

Under sju dagar tematiserades parken i Halloweens tecken, besökarna kunde åka karuseller och uppleva två specialanpassade halloweenattraktioner; Spöktåget och spökhuset GHostel. En helt ny säsong för sommarlandet medförde även nya jobbmöjligheter för regionen och drygt 100 personer anställdes under perioden, skriver de i ett pressmeddelande.

– Vi är väldigt nöjda med första upplagan av Scary Sommarland och kan redan nu avslöja att Halloween kommer tillbaka till Skara Sommarland även nästa år. Just nu tittar vi på hur vi kan utveckla upplevelserna ännu mer till nästa år, med bland annat fler halloweenväsen i parken och andra öppettider för att kunna njuta av mörkret, säger Janne Nilsson, vd på Skara Sommarland i pressmeddelandet.