På onsdagskvällen sändes åttonde avsnittet av Sveriges Mästerkock TV4 och för Skaraborgs kvarvarande deltagare, Wichudaporn Chaiyasaeng från Grästorp, fortsätter allt att gå som på en räkmacka. Eller bang-bang-kyckling med sichuanpeppar rättare sagt.

I kvällens avsnitt var uppdraget att laga fyra små rätter från det kinesiska köket, alltså nästan hemmaplan för Thailandsfödda Wichudaporn.

- Det här är toppen, det kinesiska köket har ju samma smaker som i Thailand, jublade hon innan tävlingen började.

Och hon hade anledning att jubla. Wichudaporn visade var kryddskåpet ska stå och virvlade fram sitt lag som fick bästa betyg av kvällens expert Erik Videgård, den man som anses ha introducerat det asiatiska köket i Sverige.

- Hon kan verka förvirrad och är överallt, men hon har järnkoll, konstaterade lagkamraterna.

Och visst blev Wichudaporns lag kvällens bästa, redo för fortsatt kamp i Sveriges mästerkock.

En av rätterna som laget lagde var fisk. Du har väl inte missat Wichudaporns utmärkta fisksoppa?

Kolla filmen när vi träffade mästerkockskandidaten, där hon ger sina bästa matlagningstips.