Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En person till sjukhus efter olycka på 184:an

Två bilar krockade på länsväg 184 under onsdagseftermiddagen. Den ena bilen ska ha kört in i den andra bakifrån. En person fick föras till sjukhus med ett oklart skadeläge. Vägen var helt avstängd inledningsvis.

Larmet om en trafikolycka på väg 184 mellan Skara och Falköping inkom till SOS Alarm vid 17.23 på onsdagen. Det var två bilar som hade krockat.

– Den första bilen hade kört på ett rådjur, om jag förstod det rätt. När den bilen bromsade så kom det en annan bil och körde in i rumpan på den första, säger räddningstjänstens inre befäl Christian Velander.

Enligt uppgifter ska det ha varit sex personer i bilarna men det är inget som räddningstjänsten kunde bekräfta. SOS meddelade senare att en person fick föras till sjukhus med okänt skadeläge.

Vägen stängdes av helt, i båda riktningar så att räddningstjänst och ambulans kunde arbeta i lugn och ro, men efter ungefär en kvart öppnades vägen upp för trafik igen.