Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Replik - Mormor svarar skolpolitiker: "Oron blev till skräck"

I en tidigare insändare fick signaturen "Orolig mormor" svar på sina funderingar om besparingar i förskolan av bland andra barn- och utbildningsnämndens ordförande Lotta Grönlund Plöen (M). Men svaret gillar hon inte.

Replik: Oron blev till skräck

Svaret var värre än väntat. Lotta och Birgit förstår ju inte ens vad jag pratar om? De verkar inte ens se förskolan som en del i utbildningssystemet? Ni pratar om ”på skattebetalarnas bekostnad”. Glöm inte att skattebetalarna även är föräldrar och mor- och farföräldrar. Om jag var orolig innan så är jag skräckslagen nu. Jag blir mörkrädd när jag ser politiker som är så okunniga om förskolan. Hoppas att kunskapen är högre hos andra folkvalda i nämnden. Till er som är föräldrar i Skara kommun: Rösta på politiker som står för demokrati! Lägg er röst i nästa val på det parti som tycker att de minsta invånarna är lika viktiga som alla andra!

Jag skriver i tidningen för att visa solidaritet med föräldrar och barn som drabbats av de här dumheterna. Jag vill visa att vi är många som reagerar när det blir så här fel.

Mörkrädd mormor (och skattebetalare)

Vill du också dela med dig av dina tankar i något ämne i en insändare?

Här är länken där du skicka in din text.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel