Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Politisk oenighet i Alliansen

 
Perspektiv
Visa alla artiklar

I SkLT:s artikel om intraprenaden på Vilanområdet står det om oenighet i politiken. Jag vill dock påpeka att den oenigheten finns inom Alliansen i Skara.

I nämnden för Service och teknik la det moderata styret ett förslag om en intraprenad utan att fastigheterna flyttas med. I Kultur- och fritidsnämnden säger samma styre att fastigheterna ska flyttas med intraprenaden.

Vi i oppositionen ville därför att dessa olika ståndpunkter skulle redas ut innan beslutet går vidare till kommunstyrelsen, speciellt med tanke på att det i underlaget om en intraprenad tydligt påpekas hur viktigt det är att alla är överens för att det ska fungera långsiktigt.

Om hela intraprenaden startar med en konflikt mellan två nämnder tror vi att det finns en risk att den inte kommer att fungera bra. Därför ville vi skjuta upp beslutet så att det moderatledda styret helt enkelt i lugn och ro kan bestämma sig för vad det är som de egentligen vill.

Martin Johansson (V), 2e vice ordförande Kultur- och fritidsnämnden.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel