Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Parkeringstjafs spårade ur – man blev slagen i ansiktet

En man ifrågasatte bilförarens sätt att parkera – och valde att gå till fysiskt angrepp. Gärningsmannen försvann från platsen och var på söndagseftermiddagen på fri fot.

Vid 12.20-tiden på söndagen larmades polisen till en adress på Wetterlinsgatan i Falköping. En bilist hade parkerat sin bil utanför ett flerfamiljshus – något som rev upp känslorna hos en annan man.

– Den här misstänkte mannen kom fram till bilisten och klagade på hans parkering. De blev osams och det slutade med att föraren blev slagen i ansiktet, säger Andreas Olovsson, stationsbefäl på Skövdepolisen.

När polisen kom till platsen hade gärningsmannen försvunnit från platsen. Vid 14-tiden på söndagen var han fortfarande inte gripen.

– Enligt signalementet är den misstänkte i 30-årsåldern och ungefär 180 centimeter lång. Han har ett utländskt utseende och bar gråa kläder vid händelsen, säger Andreas Olovsson.

Polisen har skrivit en anmälan om misshandel.