Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Öppet brev till våra politiker

 
Perspektiv
Visa alla artiklar

Skarabon Claes Janke skriver om de orättvisor som drabbar bland andra vårdpersonal under Corona tiderna. "En vacker dag kommer denna småbyråkrat att behöva er omsorg och vård."

I dessa Corona tider matas vi med budskap om att vi skall iakttaga försiktighet, respekt och omsorg om våra vänner och medmänniskor. Alla är medvetna om de försakelser samhälle får göra och de som vi står inför i framtiden. Vi måste alla hjälpa till.

Döm då om min förvåning när man läser om den förmånsbeskattning som kommer att drabba vårdpersonalen som har mottagit uppmuntrande gåvor från företag och medmänniskor. Dom sliter som djur för oss andra och dom som sjuka. Kan dom verkligen inte få en gratis pizza?

Någon liten småbyråkrat anser inte detta, fy vilken människosyn. Stå på Er all vårdpersonal, en vacker dag kommer denna småbyråkrat att behöva er omsorg och vård.

Samtidigt tar storfinanserna för sig med bidrag från staten och delar ut aktievinster samtidigt som pensionerna kommer att minska under 2021, vart tog den solidariteten vägen, hoppas ni sover gott om nätterna.

Etik och moral skall tydligen alla andra ha.

Claes Janke

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel