Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Öppet brev till Skaras politiker

 
Perspektiv
Visa alla artiklar

Vad har vi Skarabor gjort för ont? Det undrar insändarskribenten i ett öppet brev till Skaras politiker.

Det finns ett talesätt som säger vi har de politiker vi förtjänar. ”Nytt politiskt bråk skakar Skara” är en stor rubrik i onsdagens SkLT och det är en alltför vanligt förekommande rubrik när det gäller Skaras politiker inför varje större beslut. Jag har i mail tidigare uppmanat våra kommunalråd att sluta med dessa ständiga konflikter och i stället gå in till varandra och prata igenom aktuella ärenden. Hur mycket kraft, tid och pengar kostar inte dessa konflikter som i stället borde läggas på konstruktiva beslut.

Kommunen lägger ner mycket stora pengar för att skapa en positiv bild av Skara för att vara en attraktiv bostadsort och etableringsort för företag. På 1970-talet, då Skara hade sin snabbaste utvecklingsperiod med bland annat utbyggnaden av Skarabergsområdet, kunde man i stort sett varje dag se de ledande politikerna gå tillsammans över torget för gemensamma kaffe- och lunchraster, de var verkligen vänner och arbetade för Skaras bästa.

Bo Fredriksson

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel