Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Öhgren återkommer på SRF:s teleträff

Synskadades distriktsförbund i Skaraborg har sedan den 19 maj förra året genomfört telefonträffar för medlemmar en timme på tisdagseftermiddagar.

Det kommer att fortsätta fram till och med den 29 juni i år. Coronan har satt stopp för alla fysiska träffar och då har telefonträffarna blivit ett uppskattat alternativ.

SRF Skaraborg har bjudit in diverse personer som berättar om olika intressanta ämnen och platser, till exempel har Tidaholms museum Per Wahlström gästat. Deltagarna har fått guidning på Volvos museum i Göteborg. Guidning på Läckö slott. Berättande om Västgöta-Bengtsson av dottern Margareta Söderberg.

Tisdag den 20 april är det Bengt-Åke Öhgren som skall berätta om sina resor till Arktis. Han var även med den 9 mars och berättade då om sin tid som fängelsepräst på Tidaholmsanstalten samt sitt engagemang i ett barnhem i Polen.