Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nya besöksrekord för Gekås Ullared

Tisdagen den 30 juli slog Gekås Ullared rekord – hela 29 200 besökare på en och samma dag. – Det är tack vare våra fantastiskt duktiga och taggade medarbetare, säger Boris Lennerhov, vd i ett pressmeddelande.

Under juli månad besökte totalt 623 000 personer varuhuset och till följd av antalet kunder ökade också försäljningen. Man sålde för hela 670 miljoner kronor, vilket är en ökning med 8,5 procent jämfört med juli 2018.

– Det är naturligtvis väldigt roligt att stärka positionerna på den fysiska destinationen. Inte minst med tanke på all uppmärksamhet kring e-handelns tillväxt, säger Boris Lennerhov, vd för Gekås Ullared i ett pressmeddelande.

Försäljningsmässigt var juli förra året varuhusets bästa månad. Men i år slår man alltså försäljningsrekord, ökningen låg på 55 miljoner kronor mer än samma månad 2018.

– Det är tack vare våra fantastiskt duktiga och taggade medarbetare som löser sina uppgifter med passion på alla håll i verksamheten och rätt satsningar som vi kan lyckas med den här typen av rekord, säger Boris Lennerhov.