Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

”Nu gör vi det här – Tillsammans”

 
Perspektiv
Visa alla artiklar

I slutet av februari hålls en konsert till förmån för våldsdrabbade kvinnor. Nu vill Billinge Energi uppmana fler företag att skänka pengar till saken.

Hej.

Vi på Billinge energi fick frågan om att vara delaktiga på något sätt gällande konserten till minne av Josefin Nilsson, vi blinkade inte ens innan vi sa JA.

Vi som lokalt företag i Skaraborg stödjer många lokala ideella initiativ och det här kändes som en självklarhet.

Som arbetsplats tar vi starkt avstånd mot våld i nära relationer och har under en lång tid stöttat kvinnohuset tranan så de kan driva sin verksamhet vidare.

Samtidigt tycker vi att fler arbetsplatser/företag borde ta ställning i frågan kring våld i nära relationer och därför vill vi skicka en uppmaning till dom att vara med på vårt initiativ!

Summan som biljettförsäljningen till konserten genererar mellan den 1-5 Februari matchar vi på Billinge energi och skänker oavkortat till Kvinnohuset Tranan. Nu hoppas vi att fler företag går med oss och gör detsamma.

Ingen kan gör allt men alla kan göra något.

Är ni med?

Nu gör vi det här……Tillsammans.

Nathalie Lindgren, Billinge Energi AB

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel