Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Missa inga lokala nyheter - ladda ner SkLT:s app gratis här

Med Skaraborgs Läns Tidnings nyhetsapp får du full koll på vad som händer i Skara med omnejd och kan ställa in vilka pushnotiser du vill ha - eller inte vill ha.

Nyhetsappen ger dig tillgång till alla våra publiceringar - för dig som är nyfiken på lokalsamhället och vill veta vad som händer i din omgivning är appen en smidig och snabb nyhetsservice som ger dig både senaste nytt och fördjupad lokaljournalistik.

Du väljer själv om du vill ha pushnotiser skickade till din telefon - och kan skräddarsy vilka ämnen du tycker är intressanta att få en push om. Du kan även välja vilka ämnen eller geografiska områden du vill följa och skapa ett personligt nyhetsflöde som då syns under rubriken "Följer" i appen.

Appen är gratis att ladda ner.

Här hittar du appen till iPhone

Här hittar du appen till Android

För att ta del av plusmärkt innehåll i vår nyhetsapp behöver du en digital prenumeration - här kan du läsa om våra olika erbjudanden och välja det abonnemang som passar dig bäst.

Vi önskar dig god läsning!

Redaktionen