Säsongen över för Skövde AIK och därmed har blickarna så smått börjat riktas mot nästa år. Sedan tidigare har tränarstaben gjorts klar med Mikael Lindgren in som assisterande tränare, liksom ett par nyförvärv plockats in i form av Lukas Lilja och Jesper Lövdahl.

Å andra sidan står det nu klart att en stöttepelare lämnar. Via sin hemsida meddelar SAIK att Oskar Mårtensson, 28, väljer att lämna klubben för att trappa ner sin fotbollssatsning.

– Jag väljer att kliva av SAIK-tåget nu, jag får inte riktigt ihop det tidsmässigt för vad som krävs och det är de som gör att jag väljer detta. Har haft en fantastiskt tid i Skövde AIK tillsammans med spelare, ledare och supportrar. Det har varit ett otroligt svårt beslut att ta men som känns som det rätta. Jag tackar ödmjukt för denna tiden ihop och önskar laget och föreningen ett stort lycka till 2020 och i framtiden, säger Mårtensson till klubbens hemsida.

Rasmus Örqvist ser över sina alternativ.

Foto Lo Hägerfelth

I stället väntar spel i moderklubben Ulvåkers IF i division 4, skriver SLA. Samma tidning skriver även att Rasmus Örqvist, 21, ser över lite olika alternativ, där han närmast till hands kommer att provträna med superettan-laget Örgryte IS nästa vecka.

– Jag åker dit för att visa upp mig och visa vem jag är. Jag vill också skapa mig en bild av den föreningen och människorna där. Det ska bara bli en rolig vecka med träningar och att ha kul. Det är klart att om man får en möjlighet att spela i en högre serie så är det så klart ett väldigt intressant alternativ. Man spelar ju fotboll för att bli så bra som möjligt, säger Örqvist till SLA.

Relaterat till artikeln