Många personer konstaterar att de själva mötts av dåligt städade lokaler vid flera tidpunkter på dygnet och då inte bara under sena kvällar och nätter.

LÄS MER:

Vidare påpekas det att det inte sällan blir fel i samband med beställningar och att det även tar lång tid att få maten.

"Att det är skitigt och stökigt är ingen nyhet direkt. Har ju varit så länge. Bra att anmälningarna trillar in så kanske det blir bättring" är en kommentar.

"Aldrig rent på donken, det är ingen nyhet tyvärr" är en annan.

"Gäller inte bara helger, är jämt skitigt och ostädat där, matrester och skräp på golv och bord är inget nytt tyvärr" är ytterligare en kommentar på samma tema.

" Varit där tre gånger i år. Å alla gånger fullt i skräpbingarna. Underbemannat eller dålig prio?

Sen har gästerna blivit så jäkla lata. Då dom tror maten skall komma till dom å att man bara kan lämna på bordet.

Gäller inte bara MC..." kommenterar en person.

Men det finns också de som lyfter frågan om gästernas eget ansvar när det gäller att rensa borden efter avslutad måltid.

"Bilden säger mycket om att kunderna saknar disciplin och respekt för andras arbete!" är en fundering som kommer till uttryck

"Är väl kunderna som ska ta bort sitt egna skräp? Inte personalen. Eller har jag fel?" Är det en som frågar.

"Men folk får väl lära sig att slänga sitt skräp efter sig då? Det ska väl inte personalen behöva göra jämt? Det finns ju papperskorg för mat, dryck osv. Det är klart att personalen tröttnar och förmodligen inte hinner med om folk lämnar kvar allt på borden eller sopar ner allt på golvet när de är färdiga." menar en som har lite mer förståelse för arbetssituationen för de anställda.

"Svårt att kräva att kunderna ska städa undan när sopstationerna är överfulla. Vilket de ofta är på donken inte bara i Skövde. Annars håller jag med fullkomligt - klart man ska städa efter sig!" är en av replikerna på den funderingen.

Sen finns det de som har en egen lösning på hur man kan göra för att undvika alltihop;

"Varför ens äta på donalds överhuvudtaget det övergår faktiskt mitt förstånd. Men nu är det jag som tycker det, och folk får göra som de vill. Blir intressant att se effekterna av all denna snabbmat/energidrycker som yngre slänger i sig, diabetes, hjärt o kärlsjukdomar m.m."

Den åsikten får sätta punkt för kommentarerna från Facebook för den här gången.