Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen hittade många olagliga förare

 
Blåljus
Visa alla artiklar

Under tisdagskvällen gjorde polisen en hel del insatser som stoppade olagliga förare. Flera körde med droger i kroppen.

Enligt stationsbefäl Johan Walfridsson vid Skövdepolisen var det ovanligt många trafikrelaterade brott som avslöjades sent på tisdagen.

Vid 19.30 stoppades två bilar på Norregårdsvägen i Skövde där båda förarna körde utan körkort. De var i 50- respektive 60-årsåldern och misstänks för grov olovlig körning.

20.45 hejdades en bil i Falköping som kördes av kvinna i 25-30-årsåldern. Hon misstänks för drograttfylleri.

Vid 23-tiden stoppades en bil på Viktorigatan i Skövde där föraren verkade påverkad av droger. Han är misstänkt för drograttfylleri och polisen omhändertog hans körkort.

I Tibro stoppades en man körde utan körkort vid 23.40 och 01.22 hejdades en bil i Hjo med en föraren som både var drogpåverkad, misstänkt drograttfylleri, och körde utan körkort. Passageraren misstänks för ringa narkotikabrott. 20 minuter senare på natten hejdade polisen en mopedist som körde körkortslöst i Hjo.