Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man anhållen efter stöldgodsfynd i bil

 
Blåljus
Visa alla artiklar

En man togs med av polis på länsväg 200 i Hova under natten till tisdagen, sedan polisen hittat misstänkt stöldgods i bilen. Föraren av bilen släpptes, men misstänks för grov olovlig körning.

Polisen stoppade strax efter midnatt en bil på länsväg 200 i Hova. Föraren av bilen misstänks för grov olovlig körning, men polisen tog ett större intresse av passageraren i bilen. I bilen hittades nämligen misstänkt stöldgods, som passageraren misstänks ha haft att göra med. Polisen misstänker att stöldgodset kom från en bil som anmälts stulen av en golfklubb i Töreboda. Passageraren, en man i 30-årsåldern, hämtades med till förhör i Skövde.

Efter samtal med åklagare anhölls mannen. Polisen har i nuläget inga uppgifter om vad mannen misstänks för, annat än att han tros ha haft något samröre med stölden av bilen och dess innehåll.