250 supékuvert fanns tillgängliga till kvällen på Knistad. Enligt ett pressmeddelande från marknadschefen Lisa Johansson tog samtliga slut ganska omgående. Några dagar innan arrangemanget har man även en lång väntelista av personer som är redo att ta en plats vid eventuella återbud.

Utöver Joe Labero kommer även Patrik Isaksson att uppträda under kvällen. Dessutom blir det ett inslag med engelska ledarskapskonsulten Lexie Griffith. Leder arrangemanget från scen gör Johanna Beijbom.

I anslutning till arrangemanget hålls ett antal auktioner på objekt som är skänkta av olika företag. Exempelvis finns en driver signerad av Henrik Stensson, värd 25 000 kronor, att bjuda på, liksom en cykel och mycket mer.

Auktionerna är redan i gång och kommer att slutföras under galakvällen, då även ett antal lotterier kommer att säljas. Alla intäkter från kvällen går därefter oavkortat till Projekt322, som jobbar med inriktning på cancersjuka barn. Notabelt är att alla medarbetare på Knistad jobbar gratis denna kväll.

– Förhoppningen från vår sida är att få in 100 000 kronor under kvällen, uppger Lisa Johansson i pressmeddelandet.