Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Magisk humorshow till Rosers Salonger

Han ska få publiken att sväva. Både mentalt och rent fysiskt. Pröva och se själv genom att besöka ”En kväll med Thorsten Andreassen…” Den 28 februari uppträder han på Rosers Salonger i Skara.

Föreställningen är en humorshow med magi och verbal graffiti - men glöm tanken på en bländande glitterrevy. Publiken får möta denne trollkarl och komiker i en avskalad, personlig och värmande föreställning med närhet, humor och överraskningar – annars vore det inte Thorsten Andreassen. Hans specialitet: att använda munnen för att jonglera med pingisbollar.

– Jag har ju haft flera figurer och karaktärer som jag arbetat som unders många år, så som Magic Thor med glitterhatt, extravagant kostym och skor. Jag gillar det glittriga och överdrivna. Men nu ville jag göra något avskalat. säger han i ett pressmeddelande.

Det innebär att han kommer att kliva ur sina tidigare scenroller för att komma närmare sin publik.

— Och just det kan jag bäst göra om jag är mig själv där på scen. Det är via humorn som jag kan sätta fingret på vår ganska allvarliga tid, säger Thorsten.

— Humor är för mig det yttersta vapnet för att visa något allvarligt. I min nya show ska jag få publiken att sväva. Det kan lyckas om publiken vill!

Den 28 februari gör hans turné ett stopp på Rosres Salonger i Skara.