Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ljusslinga lyser upp den fina julbocken

Många smyckar sina hus och trädgårdar så här i juletid. I dagarna har vi fått lite vackra bilder från Anneli Karlsson i Stenstorp och vi delar gärna med oss till våra läsare.

Det är på Björneborgsgatan i Stenstorp som Anneli Karlsson är bosatt. Hon har tänkt på både det ena och det andra för att skapa en härlig julstämning på tomten och kring huset.

Som ni ser på den ena bilden, så har hon gjort flaggstången på baksidan av huset till en stor, präktig julgran med hjälp av belysning. Garagebyggnaden har också fått sin del av detta med julbelysning och vidare har Anneli klätt in det järnstaket (inklusive grind som inhägnar tomten med en vacker ljusslinga.

Till vänster om ytterdörren, nedanför trappan, står så en vacker julbock och lyser och buskar och mindre träd på tomten har klätts med vacker – och färgglad – belysning.

– Julbocken gjorde vi med Falköpings Trädgårdsförening och sedan dekorerade jag den med en ljusslinga, förklarar Anneli.

Sist men inte minst sitter det en skylt med hälsningen "God Jul" över ytterdörren.