Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Larz-Kristerz trollbands av publiken i Skara

Stämningen var på topp när Larz-Kristerz gästade Fokus i Skara. Det populära dansbandet fick spela inför en blandad publik och konstaterade att till Skara vill de återvända.

Det var på fredagskvällen som Larz-Kristerz bjöd upp till dans i folkparken. Omkring 200 personer var på plats för att dansa eller bara lyssna till bandet som slog igenom i tv-programmet Dansbandskampen 2008.

Sedan dess har bandet hunnit erövra en Grammis och flera Guldklavar. Sångaren Peter Larsson medverkade nyligen i ett annat tv-program, Stjärnornas stjärna i TV4, där han gav prov på sin mångsidighet.

Under kvällen i Skara fick publiken njuta av flera av bandets hits. Den goda stämningen övertygade också medlemmarna i Larz-Kristerz om att Skara är en plats de vill återvända till.

Från arrangerande föreningen Fokus är man också nöjd.

– Stämningen gjorde att det kändes som om det var en större publik än det var. Det var väldigt lyckat, säger Christina Emanuelsson.

Utanför på gården fanns också gamla amerikanska bilar att beskåda.