Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Påkörd tonårspojke till sjukhus och singelolycka i Varnhem

 
Blåljus
Visa alla artiklar

En bil krockade med en moped på länsväg 200 norr om Skövde. Pojken på moped fördes till sjukhus. Lite senare skedde en olycka på väg 49 vid Varnhem.

Larmet om olyckan kom vid 08.10 och det är oklart om någon har skadats eller om olyckan medför framkomlighetsproblem.

Polisen uppger på sin hemsida 08.31 att olyckan har inträffat i Ulvåkerskorset och ”mopedisten ska vara vaken och talbar. Ambulans är på plats och polis är på väg.”

Enligt polisens presstalesperson Peter Adlersson var föraren på mopeden, en femtonårig kille som fördes till sjukhus för kontroll. Han ska inte ha några allvarligare skador.

Lite senare skedde en olycka på väg 49 vid Varnhem. Larmet kom 08.43 och det är oklart om någon har skadats vid olyckan.

Det var enligt de första uppgifterna en singelolycka.

– Det var en dam som körde av vägen, men det krävdes inga insatser från oss så vi åkte inte dit. Bilen står i diket, säger Tommy Emriksson, stabsbrandmästare på Samhällsskydd Mellersta Skaraborg.

Föraren var en kvinna i 60-årsåldern.

– Hon var chockad och togs med sjukhuset för kontroll, säger Peter Adlersson.