Annons
Vidare till skaraborgslanstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Köpte Triss i Vedum - kan bli miljonär

En person som nyligen köpte en Triss hos Ica Nära BK-Hallen i Vedum kommer i sommar ha chans att bli miljonär när hen skrapar Triss i Nyhetsmorgon i TV4.

Det är första gången som butiken säljer en lott med tv-vinst, men inte första gången som en av deras kunder tar hem en riktig storvinst.

– Vad roligt! 2017 hade vi en kund som vann en miljon kronor direkt på Triss, men det här är första gången som någon av våra kunder ska skrapa i tv, säger Ulrika Larsson som är spelansvarig i butiken i ett pressmeddelande.

Hon berättar att det efter miljonvinsten 2017 var många som pratade om vinsten och att lotten hade köpts just i hennes butik.

Vem vinnaren är vet hon inte, ingen har varit inne och gjort sig tillkänna, och det är först i samband med det tv-sända skrapet senare i sommar som vinnaren blir offentlig. Att kunderna berättar om sina storvinster är ovanligt, säger Ulrika.

– Miljonvinnaren vet vi fortfarande inte vem det var.

Trissvinnaren som köpte lotten i Vedum är garanterad 100 000 kronor men kan vinna så mycket som fem miljoner.